Kahve falında çocuğunun idrar yaptığını görmek

Kahve falında çocuğunun idrar yaptığını görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yüksek makamlara geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında çocuğun idrar yaptığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun idrarını görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun idrar yaptığını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu renk idrar görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin idrar içtiğini görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında merdivene idrar yapmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top