Kahve falında eşinin idrarını görmek

Kahve falında eşinin idrarını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, ümitlerinin son bulacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zorlukların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında eşinin idrarını gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında eşinin idrarını görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin idrar yaptığını görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin idrarını içmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kovaya idrar yapmak can sıkıcı haberler almaya, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan ve idrar görmek işlerin düze çıkarılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının idrarını içmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin idrar içtiğini görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında idrara dokunmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top