Kahve falında civcivleri görmek

Kahve falında civcivleri görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civcivleri gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişilere gerçekçi yaklaşmanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında civciv ısırdığını görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü civciv görmek yalan söylemeye, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve civcivleri görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında kara civciv görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında civciv kovalamak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında horoz ve civciv görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yumurta civciv görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top