Kahve falında civciv ısırdığını görmek

Kahve falında civciv ısırdığını görmek attığı her adımı düşüneceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında civciv ısırdığını gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almayı isteseniz de, çok fazla şey üstlenmeniz hiçbirşeyin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında civcivin ısırdığını görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında civciv ısırdığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında küçük civciv görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli civcivler görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv yumurta görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında civciv ve köpek görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında civciv öldüğünü görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara civciv görmek anlaşmalardan cayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top