Kahve falında civcivi ölmüş görmek

Kahve falında civcivi ölmüş görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında civcivi ölmüş gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında civcivin ölmesi görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek civcivi görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv toplamak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah civciv görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü sarı civciv görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv yavrusu görmek elinin sıkışacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top