Kahve falında civciv yavrusu görmek

Kahve falında civciv yavrusu görmek insanların birbirine kenetleneceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, dedikoduya, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında civciv yavrusu gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Kahve falında yavru civciv görmek lüksüne de lüks katacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında civciv yavrusu görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan civciv görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında rengarenk civcivler görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki civciv görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top