Kahve falında civciv tutmak

Kahve falında civciv tutmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında civciv tutmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalet etmektedir.

Kahve falında civciv kaybetmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı civciv sevmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında civciv büyütmek daha güçlü hale geleceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv ördek görmek istihdam edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında civcivi kurtarmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında kutuda civciv görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü civciv görmek daha rahat bir nefes alacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top