Kahve falında civciv pişirmek

Kahve falında civciv pişirmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında civciv pişirmek gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Kahve falında civciv pişirmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk civciv görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz civciv görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Kahve falında kümeste civciv görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş civciv görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk civciv görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutuda civciv görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok civciv görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top