Kahve falında kümeste civciv görmek

Kahve falında kümeste civciv görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste civciv gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Kahve falında kümeste civciv görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kümesde yumurta görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin kümesi görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında kümesde tavuk görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında kümeste yumurta almak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, herkesi doğru yola çağıracağına delalet eder.

Kahve falında kümeste horoz görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top