Kahve falında küçük civciv görmek

Kahve falında küçük civciv görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük civciv gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında küçük civciv görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, evlatlarının hayrını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civcivi öldürmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında civcivin görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv yavrusu görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında civcivi kurtarmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve civciv görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top