Kahve falında civciv hediye etmek

Kahve falında civciv hediye etmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ondan faydalanacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv hediye etmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Kahve falında civciv hediye almak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, giderlerin artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında civciv hediye etmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tüysüz civciv görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında civcive su içirmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine inanılır.

Kahve falında civciv horoz görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında evde civciv görmek başarısının yükseleceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında sarı civcivler görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta civciv görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top