Kahve falında evde civciv görmek

Kahve falında evde civciv görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında evde civciv gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmalısınız, iyimser olmanız yanlış algılama veya yorumlama sorunlarına neden olabilir veya karşıt görüşlü kişiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında evde civciv beslemek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde civciv görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında evde civciv görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek hak yolundan uzaklaşacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek ve civciv görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış civciv görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top