Kahve falında civcivin öldüğünü görmek

Kahve falında civcivin öldüğünü görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yol göstereceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civcivin öldüğünü gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Kahve falında civcivin öldüğünü görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civcivi öldürmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında civciv öldüğünü görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Kahve falında hindi civcivi görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv büyütmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalet eder.

Kahve falında civcivi elinde görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüysüz civciv görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında renkli civciv görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top