Kahve falında civciv olmak

Kahve falında civciv olmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv olmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Kahve falında civciv tavuk görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulur.

Kahve falında civciv ve tavuk görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, gönlünce harcama yapmasına işaret etmektedir.

Kahve falında civcive su içirmek rahat bir hayata kavuşacağına, daha fazla para kazanacağına işarettir.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek eline büyük paralar geçeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında civciv yıkamak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında civciv görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top