Kahve falında çimende namaz kılmak

Kahve falında çimende namaz kılmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimende namaz kılmak gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Kahve falında çimen üstünde namaz kılmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimende namaz kılmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında çimenlere uzanmak kısa sürede başarısının artacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çimende yatmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında çimenlikte koşmak elinin darlığa düşmeyeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuru çimen görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top