Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak sorunların ve dertlerin biteceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işlerinin zarara uğrayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimen üstünde namaz kılmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, asık yüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimende namaz kılmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek kişinin geçiminin zorlaşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çimen üstünde yürümek huzur içinde yatacağına, fikirlerinin can bulacağına yorulur.

Kahve falında çimen üstünde kar görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kumun üstünde namaz kılmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, hayatının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde namaz kılmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top