Kahve falında kuru çimen görmek

Kahve falında kuru çimen görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında kuru çimen gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında kuru çimen görmek maddi açıdan nefes alınacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında islam çimen görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çimende yürümek fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimende gezmek şeytanın aklına uyacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında ot çimen görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında çayır çimen görmek emeklerinin heba olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik çimen görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çimenlerde uzanmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top