Kahve falında çiçekli etek görmek

Kahve falında çiçekli etek görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kendisini yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli etek gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında çiçekli etek giymek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli etek görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekli etek giydiğini görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçekli etek görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek giymek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah etek görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında etek istemek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında etek gymek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top