Kahve falında siyah etek görmek

Kahve falında siyah etek görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalettir.

Kahve falında siyah etek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında siyah mini etek giymek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah etek giymek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yeni siyah etek giymek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah etek vermek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kendisini eve kapatacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kısa etek görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah renk etek görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah etek dikmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında siyah uzun etek giymek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, helal rızka sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top