Kahve falında camide balık görmek

Kahve falında camide balık görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, bekar ise evleneceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine delalet eder.

Kahve falında camide balık gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında camide balık görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında camide at görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide yemek vermek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında camide tuvaletini yapmak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında camide iftar açmak elindeki malların gideceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide cenaze görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında camide ölmüş birini görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top