Kahve falında camide at görmek

Kahve falında camide at görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında camide at gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Kahve falında camide at görmek hastalıklarının düzeleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında camiden atlamak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılmamak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına işaret eder.

Kahve falında camide oynamak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide mevlüt okunduğunu görmek iyi geçim halinde kalacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet eder.

Kahve falında camide yürümek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında camide vaaz vermek ondan faydalanacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında camide bebek emzirmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kar sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top