Kahve falında camide cenaze görmek

Kahve falında camide cenaze görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, umutlarını yitireceğine, mutluluğa ve neşeye delalet etmektedir.

Kahve falında camide cenaze gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında camide cenaze namazı kılmak aile bireylerinin arasının açılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide cenaze görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek her zaman çok mutlu olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin cenazesini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işarettir.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında birinin cenaze namazını kılmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında kocasının cenazesini görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top