Kahve falında camide yürümek

Kahve falında camide yürümek tövbe etmeden vefata, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalettir.

Kahve falında camide yürümek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında camide yürümek büyük ferahlık yaşayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında camiden kovulduğunu görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında camide topluluk görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide secde etmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabısını kaybetmek terfi alamayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide kavga etmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında camide bira içmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, bankadaki hesabının kabaracağına inanılır.

Kahve falında camiden ekmek almak adımlarını daha sağlam atacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top