Kahve falında camide oynamak

Kahve falında camide oynamak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, rızkının kesilmeyeceğine, bereket ve huzur getireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında camide oynamak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Kahve falında camide oynamak sağlık sorunun kalmayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Kahve falında camide oyun oynamak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide kumar oynamak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında camide futbol oynamak kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında camide top oynamak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, dertlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak umutlarının çoğalacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiden çıkan cemaat görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide teravih namazı kılmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kederleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top