Kahve falında büyük pasta görmek

Kahve falında büyük pasta görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük pasta gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Kahve falında çok büyük pasta görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük pasta görmek hasta olanın da iyileşeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük yaş pasta görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir pasta görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında yaş pasta ikram etmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında katlı pasta görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Kahve falında pasta börek pişirmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top