Kahve falında büyük bir pasta görmek

Kahve falında büyük bir pasta görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, huzurlu günlerin geleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir pasta gördüyseniz:

  • Yurtdışından iş bağlantısı yaptığınız misafirleriniz gelebilir.

Kahve falında büyük pasta görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir pasta görmek hasret içinde kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük yaş pasta görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük pasta görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü pasta görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyveli pasta yapmak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşit çeşit pasta börek görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top