Kahve falında katlı pasta görmek

Kahve falında katlı pasta görmek rızkın ve kazancın artacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katlı pasta gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Kahve falında katlı pasta görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katlanmış halı görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek katta olmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek kata taşınmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en üst kattan ev almak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında kat inmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ümitlerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek katlı bahçeli ev görmek mutluluktan havalara uçacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kadin olmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top