Kahve falında büyük leğen görmek

Kahve falında büyük leğen görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarından arınacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük leğen gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Kahve falında büyük leğen görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leğende yıkanmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe leğen görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli leğen görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında leğen içinde balık görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğende su görmek esenliğe kavuşulacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leğende yemek görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bir leğen altın görmek yeni işler alacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top