Kahve falında pembe leğen görmek

Kahve falında pembe leğen görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, statü atlayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe leğen gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında pembe leğen görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu leğen görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leğende un görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet eder.

Kahve falında bir leğen hamur görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır leğen görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leğene kusmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında leğende balık görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında leğen dolusu su görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top