Kahve falında renkli leğen görmek

Kahve falında renkli leğen görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, hayatının düzene gireceğine, heveslerinin de azalacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında renkli leğen gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında renkli leğen görmek ekmeğinin verimli olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında leğende yemek görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu leğen görmek ortalığın karışacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leğen dolusu hamur görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında leğende un görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında leğende oturmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında boş leğen görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top