Kahve falında büyük evde oturmak

Kahve falında büyük evde oturmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük evde oturmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük bir evde oturmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük evde oturmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir evde oturduğunu görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret eder.

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük masada oturmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kerpiç evde oturmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde oturmak istenen herşeye kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında önceden oturduğun evi görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top