Kahve falında evde oturmak

Kahve falında evde oturmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, ömrün uzun olmasına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında evde oturmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya işinizi daha hoşunuza gidebilecek şekle sokmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında karanlık evde oturmak malının artmasına, bereketlenmesine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, afiyette ve keyifte olacağına işarettir.

Kahve falında evde oturmak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hüsrana uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir evde oturmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çektiği yokluğun unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında oturduğu evden taşınmak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çok güzel bir evde oturmak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir evde oturduğunu görmek güç alacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top