Kahve falında büyük bir evde oturduğunu görmek

Kahve falında büyük bir evde oturduğunu görmek keyiflerinin yerinde olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir evde oturduğunu gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Kahve falında büyük bir evde oturduğunu görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük evde oturmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir evde oturmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında büyük masada oturmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir evde oturmak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalet eder.

Kahve falında kerpiç evde oturmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir evde oturmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top