Kahve falında burnunu şiş görmek

Kahve falında burnunu şiş görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kazancın daha da artacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunu şiş gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Kahve falında burnunu şiş görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında burnunu şişmiş görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kendine döneceğine alamet eder.

Kahve falında burnunun şiştiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalettir.

Kahve falında ağzının şiştiğini görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayakların şiştiğini görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip şiş görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top