Kahve falında ağzının şiştiğini görmek

Kahve falında ağzının şiştiğini görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzının şiştiğini gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın.

Kahve falında ağzının şiştiğini görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet eder.

Kahve falında şişmiş göz görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında şişmiş burun görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu şiş görmek işlerinde yenilikler yapacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birini karnı şiş görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin şişmesini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında alnının şiştiğini görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında dişini şiş görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top