Kahve falında burnundan öpmek

Kahve falında burnundan öpmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, saygınlığının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan öpmek gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında burnundan öpmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında burnundan petek çıkarmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kurtuluşu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunu deldirmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında burnunun değiştiğini görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, endişelerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnu siyah görmek işindeki verimliliğinin artacağına, kurtuluşu bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top