Kahve falında burnunu deldirmek

Kahve falında burnunu deldirmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu deldirmek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunu deldirmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak delmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kulak deldiğini görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında burun deldirmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü deldirmek imkanlarının artacağına, ne yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilini deldirmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kulak deldirmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top