Kahve falında burnu siyah görmek

Kahve falında burnu siyah görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, dileklerinin kabul olacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnu siyah gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek rahatlayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında burnu siyah görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sorunsuz geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan kurt çıkmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında burnundan yılan çıktığını görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunda yara görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğz etmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunu karıştırmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına inanılır.

Kahve falında burnunun kesildiğini görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı insan olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top