Kahve falında buğday sattığını görmek

Kahve falında buğday sattığını görmek şansının açık olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Kahve falında buğday sattığını gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Kahve falında kurtlanmış buğday görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş buğday görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tavuklara buğday vermek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında eve buğday doldurmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır ve buğday görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında buğday pişirmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret eder.

Kahve falında buğday sapı toplamak fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol buğday görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top