Kahve falında siyah buğday görmek

Kahve falında siyah buğday görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah buğday gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz durumunda, işinizi kolaylaştırabilecek konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah buğday görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek daha iyi bir eve çıkılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında buğday sattığını görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında buğday kepeği görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday elediğini görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulur.

Kahve falında buğday döküldüğünü görmek elinin kolunun bağlanacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil buğday başağı görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış buğday görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top