Kahve falında altın çaldırmak görmek

Kahve falında altın çaldırmak görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın çaldırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Kahve falında birinin altınlarını çalmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında altın lira çalmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik çaldığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında altın küpe çaldırmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında altın bilezik çalmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında para ve altın çaldırmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kafasının karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altınını çaldırmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının altınını çalmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top