Kahve falında birinin altınlarını çalmak

Kahve falında birinin altınlarını çalmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, bir sınavdan geçileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, depresyona gireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin altınlarını çalmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında altın bilezik çalmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe çaldırmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezik çaldığını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında altın çalmakla suçlanmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın takı çalmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yeniden can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik çaldırdığını görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında altın çaldırmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden altın çalmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top