Kahve falında arkadaşının altınını çalmak

Kahve falında arkadaşının altınını çalmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının altınını çalmak gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Kahve falında arkadaşının altınını çalmak eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Kahve falında para ve altın çalmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın takı çalmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden altın çaldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altın gerdanlık çalmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yarım altın çalmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden altın çalmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik çaldırmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayat boyu çok sevileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top