Kahve falında altınını çaldırmak

Kahve falında altınını çaldırmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında altınını çaldırmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Kahve falında altınları çaldırmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında para ve altın çalmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin altınını çalmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının altınını çalmak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yarım altın çalmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik çaldırdığını görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında para altın çaldırmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top