Kahve falında boğazindan saç çikarmak

Kahve falında boğazindan saç çikarmak çok başarılı işlere adım atacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, heveslerinin de azalacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazindan saç çikarmak gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Kahve falında boğazında saç görmek korkularını yeneceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazindan saç çikarmak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında boğazı delinmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazının şiştiğini görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek ilerledikçe ilerleyeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top