Kahve falında boğazında saç görmek

Kahve falında boğazında saç görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazında saç gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında boğazında saç görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazindan saç çikarmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak kazanç kapılarının açılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazı geçmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top