Kahve falında boğazının şiştiğini görmek

Kahve falında boğazının şiştiğini görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalettir.

Kahve falında boğazının şiştiğini gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Kahve falında boğazlarının şiştiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında boğazın şiştiğini görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazının şiştiğini görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalettir.

Kahve falında boğazda şişlik görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaza kıl kaçmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz kesmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazını delik görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında boğaz kestiğini görmek önemli işler yapacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top