Kahve falında altın alıp vermek

Kahve falında altın alıp vermek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, borçlanılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, borçların sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında altın alıp vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında altın almamak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında altın alıp vermek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Kahve falında altın alıp satmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında altın almayı görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın almaya gitmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işarettir.

Kahve falında altın alırken görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında verilen altını almamak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top