Kahve falında altın almayı görmek

Kahve falında altın almayı görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, planlarının gerçekleşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın almayı gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak karamsarlığa düşeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın almayı görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın almaya gitmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında verilen altını almamak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın görüp almamak özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalettir.

Kahve falında altın alıp satmak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın almamak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top