Kahve falında altın almamak

Kahve falında altın almamak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, yarar sağlamayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın almamak gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında verilen altını almamak iş hayatında çok zarar edileceğine, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın görüp almamak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın almaya gitmek sıkıntılı günler geçirileceğine, idealist kimse olacağına delalettir.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın almayı görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında altın alırken görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın almamak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik alıp takmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top